ММА легендата за пореден път предизвика . Двамата ще се

...
ММА легендата за пореден път предизвика . Двамата ще се
Коментари Харесай

Сигано към Кобрата: Аз не съм Франк Мир, аз съм Жуниор дос Сантос и ще те бия!

ММА легендата за следващ път провокира . Двамата ще се изправят един против различен на триъгълния кръг във второто издание на Triad Combat, което ще се състои на 26 февруари. Бразилецът изрече своето почитание към българския боксьор, само че съобщи, че той не е Франк Мир (първият му съперник) и ще го победи.
" Бия се против Пулев, който е доста умел войник, доста добър боксьор. Феновете могат да чакат добра борба. Гледах мача сред него и Франк Мир и не мисля, че Мир се появи в доста добра форма. Той не нанасяше страхотни удари, не се движеше, беше лесна цел ", съобщи Дос Сантос за " Mirror Fighting ".
" Нищо не лишавам от качествата на Пулев, той направи каквото трябваше, а и Франк Мир не беше в страхотна форма. Но аз не съм Франк Мир, аз съм Жуниор дос Сантос, този път ще бъде доста по-различно. Той е страховит съперник, страховит боксьор, който се е изправял против всички топмомчета в света на бокса и това е огромно предизвикателство за мен ", продължи легендата на UFC.

" Този пердах е нещо, което търсех. Не желая да излизам там и просто да се удрям, желая огромна борба и тази е такава - против огромен съперник с рискови умения. Ще бъда там, с цел да го удрям. Основната цел тук е да покажа на целия свят, че Жуниор дос Сантос към момента е тук ", приключи боецът.
Бразилецът напусна UFC при започване на предходната година, откакто загуби 4 следващи борби. Пулев пък разруши Франк Мир в първото издание на Triad Combat, което се организира през ноември 2021 година.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР