ММА Коментари: 0 Остават броени часове до следващата битка в

...
ММА Коментари: 0 Остават броени часове до следващата битка в
Коментари Харесай

Благой Иванов: По-добър съм от Марчин Тибура

ММА Коментари: 0 Остават броени часове до идната борба в UFC на Благой Иванов - Багата. 

Нашият войник ще се изправи против Марчин Тибура в основната карта на събитието UFC Vegas 68, което ще се организира в Лас Вегас. 

Битката е доста значима за Багата, тъй като успеха ще го вкара в топ 10, а загубата ще го изхвърли от топ 15 на тежка категория. 
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
Благой не се е бил, откогато победи Маркос де Лима през май 2022 година. 

Иванов има вяра, че борбата с Тибура е добра за него и показа, че ще го изненада със скорост.
 Благой Иванов - Багата е по-тежък от Марчин Тибура преди UFC Fight Night 218 Благой Иванов - Багата е по-тежък от Марчин Тибура преди UFC Fight Night 218
„ Мисля, че борбата с Дерик Люис беше в действителност равностойна. Статистически завоювах, само че съдиите взеха решение, че не е добре. С Аугусто беше същото. Мисля, че той се държа за клетката два пъти, само че това е в предишното. Просто чакам с неспокойствие идващия си конкурент. Той е по-добър в ранглистата от мен и това ми дава повече мотивация. По време на лагера се напрягах повече. Това беше добра мотивация за мен. „ Ако го победя, мисля, че ще бъда вляза в топ 10. Ще бъда на добра позиция. Марчин е твърд войник. Той е добър на всички места, само че мисля, че аз съм по-добрият войник. Мисля, че борбата е добра стилистично за мен. Моят удар е по-добър от неговия. Скоростта ми ще го изненада и съм се съсредоточил повече върху кондиционната си подготовка. В ММА би трябвало да си фокусиран на всички места. “, сподели Иванов в изявление за UFC.
 Багата за противника си: Брадичката му е слаба Багата за противника си: Брадичката му е слаба
mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР