ММА феновете у нас посрещнаха утрото на 19 януари с

...
ММА феновете у нас посрещнаха утрото на 19 януари с
Коментари Харесай

Макгрегър или Нурмагомедов: Мейуедър загатна за шоу през 2020 г.

ММА почитателите у нас посрещнаха утрото на 19 януари с неспокойствие след експресната 40-секундна победа на Конар Макгрегър - първата за него в осмоъгълника от 2016 година насам. Но минути по-късно един различен остарял познайник на ирландеца " хвърли бомбата " в обществените мрежи.

Бившият международен първенец по бокс Флойд Мейуедър употребява профила си в " Инстаграм ", с цел да предизвика феновете на бойните спортове. Той разгласява първо фотография с Макгрегър, а по-късно с първенеца в лека категория на UFC - Хабиб Нурмагомедов.

И двете изображения приличаха на плакати за бъдещи мачове. Под фотосите на спортистите има единствено годината - 2020, само че не и дата.
View this post on Instagram
A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on Jan 18, 2020 at 10:19pm PST

Мейуедър към този момент един път се сблъсква от близко с Макгрегър. През 2017 година американският боксьор нокаутира противника си, за който това беше дебют в бокса. За реванш сред двамата се заприказва незабавно, само че без да бъде оповестено нищо публично досега.
View this post on Instagram
A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on Jan 18, 2020 at 10:57pm PST

Хабиб Нурмагомедов пък е повторен международен първенец в бойното самбо, само че в никакъв случай не се качвал на боксовия кръг за формален мач.

Феновете на бойните спортове чакат развиване след двете изявления на Мейуедър и се надяват на ново шоу през идващите 12 месеца. Самият боксьор неотдавна разгласи, че се замисля за кариера в ММА конфликтите. Той даже взе участие в показателен мач против японеца Теншин Насукава. Срещата завърши с победа за американеца в първата част.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР