MMA боецът , който ще се изправи срещу на 27

...
MMA боецът , който ще се изправи срещу на 27
Коментари Харесай

Боксовото приключение на Франк Мир

MMA боецът , който ще се изправи против на 27 ноември във формата Triad Combat, към този момент има опит в борба против боксьор. След две десетилетия в смесените бойни изкуства Франк реши да опитва и да опитва силите си в бокса.
През февруари тази година Франк афишира, че ще се качи на кръга против някогашния първенец в полутежка категория Антонио Тарвер като част от галавечерта, управлявана от мача на Джейк Пол с Бен Аскрен. Това се случва откакто Мир дебютира в кеча, а името му се спряга като участник в Bare Knuckle Fighting Championship - шампионат по юмручни боеве.
Само месец по-късно обаче Тарвер не трябва позволен до това да се бие, като не съумява да премине през условията на Атлетическата федерация на щата Джорджия. Вместо него Франк се изправя против някогашния първенец на IBF в полутежка категория Стив Кънингам.
Срещата е в 6 рунда, като Кънингам печели. Франк Мир признава, че промяната на спорта е било най-трудното нещо, което е правил, само че прибавя, че е научил доста и ще употребява това в MMA боевете. Въпреки че е с 30 кг по-тежък от Кънингам, Франк не съумява да сътвори кой знае какви проблеми на противника си.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР