ММА боецът Георги Валентинов не се разделя със сивите си

...
ММА боецът Георги Валентинов не се разделя със сивите си
Коментари Харесай

Лъсна пакетът на Георги Валентинов


ММА боецът Георги Валентинов не се разделя със сивите си боксерки, които обрисуват повече от ясно мъжкото му достолепие, набило се в очите на феновете на „ Сървайвър “.

 

Прави усещане, че някогашният на Русата Златка не признава облекло. Той носи единствено боксерките, които постоянно навива като гащи.

Човекът, с който си приказва най-често, е „ зет “ му Благой Георгиев, по-известен като Благо Джизъса, с който разделяха плеймейтката.

 



Двамата освен, че съумяха да се сдобрят в шоуто, а към този момент са си и първи приятелки. В този ред на мисли постоянно бистрят живота и дамите на някой камък, освен това по долни дрехи. За разлика от Валентинов, Благо гледа да прикрива достолепието си, залагайки на по-широки къси панталони. В същото време пък Валентинов непрекъснато се разкрачва като мома от „ Ергенът “.

 

Преди моделката Марго Купър да изхвърчи от шоуто, той постоянно се навърташе към нея. Макар да не сподели доста мощ в играта, брюнетката постоянно се съветваше с мускулестия юначага, който явно й бе хвърлил око и непрекъснато се увърташе към нея със сивите си гащи.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР