ММА боецът Георги Валентинов натири любимата си - Златка Райкова,

...
ММА боецът Георги Валентинов натири любимата си - Златка Райкова,
Коментари Харесай

Болезнен удар: Георги Валентинов изрита Златка Райкова от живота си! Срамува се от нея и реши да бъде сам

ММА боецът Георги Валентинов натири обичаната си - Златка Райкова, поради това, че тя по този начин и не съумя да почисти своята кофти известност. Макар че през днешния ден русата хала крепко се е вживяла в ролята на улегнала дама и сполучлива дизайнерка и бизнес дама, тя не съумя да избяга от облика си на съдбовна плеймейтка, овършала креватите на знайни и незнайни състоятелни господа .

Макар че този факт не тормозел душевно русокоската, Георги считал, че нейното добро име уронва неговия авторитет, а точно - на сериозен състезател, изявяващ се в елитните смесени бойни изкуства.

Още откакто стана ясно, че Златка е забърсала атлетичния юноша, той автоматизирано се трансформира не като ММА боеца Георги Валентинов, с който Златка Райкова има връзка, а като „ гаджето на Русата Златка “.

А един път медиите лепнат ли един етикет, няма събаряне и Георги добре го знае…

От непримиримост е решил да вземе нещата в свои ръце  – да не позволява половинката си Златка да му прави компания в обществения аспект на неговия живот. Става дума за образа на спортиста, построен в в Интернет. Оказва се, че в профилите в обществените мрежи на Жоро за Райкова място няма. Валентинов има оповестени фотоси със свои близки хора, само че с плеймейтката няма нито една.

В мрежата той я заобикаля като демон от тамян, а изявленията му са съсредоточени най-много върху спортните му инициативи. Критиците са безапелационни, че боецът се срами от своята обичана и не желае да бъде в нейната сянка. Не ще да бъде прочут пред обществото и света като „ гаджето “, а като обособена и почтена персона,  благодарение на спортните си достижения.

Популярното минало на Златка му носи единствено минуси и по тази причина той предпочитал да стои надалеч от него, най-малко в общественото пространство. В персоналния им живот единствено те си знаят по какъв начин стоят нещата.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР