ММА боецът Георги Валентинов, който е сред участниците в новия

...
ММА боецът Георги Валентинов, който е сред участниците в новия
Коментари Харесай

Георги Валентинов: Със Златка бях преди 100 години!

ММА боецът Георги Валентинов, който е измежду участниците в новия сезон на " Сървайвър ", даде просторно изявление, в което приказва за влизането си в приключенското риалити, връзките си с Благой Георгиев и Златка Райкова и расисткия скандал сред България и Англия от октомври 2019 година, поради който професионалната му кариера беше прекъсната.



" Обадиха ми се от Би Ти Вии ми предложиха да взема присъединяване в едно ново предизвикателство за мен ", стартира описа си Валентинов, споменавайки и огромната пауза, която настъпи в живота му, след канселирането на контракта му с промоутърската организация Bellator и обвиняванията в расизъм.

" Игрите за мен не съставляват някаква компликация, без да ги недооценявам. Според мен, най-трудна ще ми бъде обществената игра, защото сме привикнали в тези излъчвания да виждаме всякакви обединения, подмолни игри. Аз постоянно влизам само и единствено за победа. И на кръга, и в живота. Но едно нещо не зависи от нас и това е Божията воля. Аз съм мощен състезател. Смятам, че съм го потвърдил. Вътре в предаването ще покажа на какво съм кадърен ", споделя Валентинов в изявлението в предаването " Спортна джунгла ".



Валентинов твърди, че отива за победа в шоуто

Запитан дали по време на договарянията за присъединяване си е знаел, че Благой Георгиев също ще се включи в новия сезон на " Сървайвър ", Валентинов шеговито дава отговор: " Кой беше Благо Георгиев? Доста разнообразни величини сме. Дали ще е вътре или не - все ми е тая. Разликата сред момчето и мъжа е, че момчето си разкопчава ципа на всички места, а мъжът - не. "



Георги Валентинов в рекламна фотография за новия сезон на " Сървайвър "

Разбира се, диалогът стига и до Златка Райкова, която бе дългогодишна другарка на Георги Валентинов и той даже ѝ предложи брак на сцената на " Като две капки вода ", а по-късно стартира романс точно с Благой Георгиев.

" О, вижте, това беше преди 100 години... Не мога да схвана за какво ме връщат постоянно толкоз обратно във времето. В България постоянно пикантното е било водещо. Да плюеш по жена, с която си бил, е все едно да плюеш върху себе си ", споделя Валентинов.



Георги Валентинов и Златка Райкова се сгодиха на сцената на " Като две капки вода ", а малко по-късно русокоската се раздели с мачото и се обвърза с Благой Георгиев

Георги Валентинов разяснява също и огромната пауза от професионални надпревари - цели 20 месеца, както и расисткия скандал на мача сред България и Англия от октомври 2019 година " Над 10 години поддържам Бойко Борисов и това е моята гражданска позиция. Нито пропагандирам някого, нито нищо. Просто го одобрявам, не може ли? ", сподели още Валентинов, когато става дума за политическите му пристрастия. Припомняме, че дружно със Стъки, той е измежду най-неуморимите бранители на Борисов в обществените мрежи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР