ММА боецът Георги Валентинов, който беше сниман сред част от

...
ММА боецът Георги Валентинов, който беше сниман сред част от
Коментари Харесай

Феновете са грешно разбрани, смята ММА боецът Георги Валентинов

ММА боецът Георги Валентинов, който беше сниман измежду част от почитателите в бранш " Б " на Националния стадион " Васил Левски " на евроквалификацията България-Англия, съобщи пред Би Ти Ви, че е попаднал на неверното място в неверния час. Кадрите обиколиха международните медии, откакто мачът беше спрян на два пъти през първото полувреме поради сигнали за расистки обиди. След втория подобен към 50 ентусиасти от секор " Б " напуснаха стадиона, като преди този момент бяха снимани по какъв начин вършат нацистки привет.

" Винаги, когато нещо се случи, почитателите са отговорни за всичко. Казвам ви го като почитател, като ентусиаст, като състезател. Това е обидно. Т.е. ние би трябвало да отидем там и да не викаме нищо, да не поддържаме, да мълчим, тъй като някой не се знае по какъв начин ще изкара нашите жестове ", сподели Валентинов.

Той добави, че спортът, с който се занимава, е обвързван с " почитание, почит и феърплей ". На въпрос неверно ли са разбрани знаците на последователите ММА боецът отговори: " Абсолютно. Това, че ръкомахат по някакъв метод не значи, че са нацисти. Те се подават на страсти, викат, ръколяскат, това е нещо обикновено, когато си в агитката ".

Валентинов добави, че не е чул издаване на маймунски звуци по време на мача.

Всичко за абсурда на мача България - Англия четете тук.

Анкета > Каква е повода за абсурда по време на мача сред България и Англия? Гласуване
/ Резултати

Всичко, което би трябвало да знаете за: Скандалът след мача България - Англия (19)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР