ММА боец измами певицата Анн-Джи, като й отмъкна с лекота

...
ММА боец измами певицата Анн-Джи, като й отмъкна с лекота
Коментари Харесай

Ново 20! ММА боец измами Анн-Джи

ММА войник измами певицата Анн-Джи , като й отмъкна с лекост хилядарка под претекст, че ще й уреди реклама в нета, ожали се пред „ Телеграф “ самата тя.

Хубавицата се доверила на спортиста, защото го познавала от дълго време. Двамата упражнявали в една и съща зала и се движели в едно обграждане. На мацката даже и през разум не й минавало, че е допустимо момче, и то състезател, да прибегне до такава долна машинация.

Певицата описа “, че - меко казано, е възмутена и разочарована от държанието на ММА-еца. Изпълнителката получила предложение от спортиста Антонио Бушев, че той може да й помогне да развие рекламната акция в нета. Момчето й обяснило, че има екип от хора, които доста схващат от това, и по този начин се договорили за съответна сума, която певицата трябвало да преведе по банков път. Певицата не се усъмнила даже и когато Антонио й дал сметка на трето лице, с цел да преведе сумата. „ Става дума за 1000 лева, аз съм събирала тези пари особено, с цел да ги влагам в рекламата, бяха предопределени за това, за мен това не са малко пари, за които да махна с лека ръка “, описа пред „ Телеграф “ Анн-Джи. “Много тъпо, че в българския ММА влизат такива слаби, без капка мъжко достолепие момчета, от тях се чака да държат на мъжката си дума, само че нищо ", добави още певицата.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР