Младшият от Университета на Южна Каролина, който беше смъртоносно прострелян,

...
Младшият от Университета на Южна Каролина, който беше смъртоносно прострелян,
Коментари Харесай

911 обаждания, освободени при смъртоносна стрелба на студент от колеж в Южна Каролина, който по погрешка се опита да влезе в грешен дом: „Моля, елате тук бързо“

Младшият от Университета на Южна Каролина, който беше смъртоносно прострелян, пробвайки се да влезе в неверната къща предходната година, провокира боязън за притежателите и възприятие на безпокойствие за приятелите му, когато не са се чули с него след една нощ в бара, разкриха две обособени позвънявания на 911.

Никълъс Донофрио, на 20 години, е излизал с другари в The Loose Cockaboose, състезателен бар против футболния стадион на USC, преди да бъде качен в Uber и откаран назад в региона покрай дома си отвън кампуса в Колумбия.

„ Някой се пробва да проникне в къщата ни “, безшумно сподели жена в дома на Саут Холи Стрийт на диспечер на 911 към 2 часа сутринта на 26 август, съгласно позвъняването, получено от Асошиейтед прес.

Донофрио чукаше, блъскаше и риташе по входната врата на дома, до момента в който си играеше с дръжката на вратата.

На фона на позвъняването се чу мощен гърмеж, който по-късно беше разпознат като съдбовния изстрел, който приятелят на дамата е създал през вратата и е блъснал...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР