Младшите специални модели на GT версиите на Alfa Romeo Giulia

...
Младшите специални модели на GT версиите на Alfa Romeo Giulia
Коментари Харесай

Alfa Romeo възражда името Junior с нови варианти на Giulia и Stelvio

Младшите специфични модели на GT версиите на Alfa Romeo Giulia и Stelvio са много пораснали. Младшите издания на модели на италианската марка имат дълга традиция и през днешния ден тя се възприема като респект към автомобилната икона от 60-те години на предишния век - Alfa Romeo GT 1300 Junior. Лимитираните специфични серии са основани на изключително спортния вид на съоръжение Veloce.

Визуалната идентификация е класическият цвят на тялото Ocra Lipari. Тази жълта охра е един от нюансите в гамата " Old Timeers ", която е въодушевена от наследството на марката и историческата й храброст да се употребяват мощни нюанси.



Спортният, минималистичен интериор на Giulia GT Junior и Stelvio GT Junior предлага електрически регулируеми кожени седалки с подобаваща бродерия на предните подглавници и декоративни шевове. Надписът и силуетът на Alfa Romeo GT 1300 Junior от 60-те години на предишния век впечатляват на таблото.

Има избор от два мотора за специфичните модели: 2,2-литров турбодизел със 154 квт / 210 к.с. и турбо бензинов мотор с 2,0-литров работен размер, който създава 206 кВт / 280 к.с. И двата са четирицилиндрови, значително направени от алуминий и са комбинирани със задвижване на всички колела. Осемстепенната автоматизирана скоростна кутия е общоприета във всички конфигурации.

И двата специфични модела оферират общоприетоо алуминиеви джанти с пет дупки, при Stelvio GT Junior в 21-инчов формат, а при Giulia GT Junior в 19-инчов размер. Цените за специфичния модел стартират от 63 000 (Giulia) и 69 000 евро (Stelvio).

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР