Младото момиче, което преди години преживя ужаса на нападението с

...
Младото момиче, което преди години преживя ужаса на нападението с
Коментари Харесай

Нарязаната Дебора завърши училище и си изду джуките

Младото момиче, което преди години претърпя ужаса на нападението с макетно ножче, се е решило на разкрасителна намеса и единствено се похвали в обществените мрежи за смяната.



Момичето от Стара Загора е стилно на бала си

От фрагментите е очевидно, че устните на Дебора са уголемени и леко издадени напред. Заради интервенцията, която е известна измежду плеймейтки и фолкпевици, младото момиче беше атакувано от онлайн почитатели. Мнозина упрекнаха Дебора, че е развалила естествената си визия и с по-малките устни е била надалеч по-красива. Не са малко и тези, които я пазят, че има право да наподобява, както се харесва, и няма нищо неприятно в сходен вид процедури, в случай че не се прекалява с тях.

Надуването на устни Дебора евентуално е направила в навечерието на абитуриентския си бал, който беше по-рано тази седмица.



Дебора не крие белезите си

Момичето от Стара Загора се появи с розов тоалет и обувки и перлена огърлица. Късата рокля не скрива белезите по краката й от рязането, само че и абитуриентката не наподобява да ги крие и да се тормози от зарасналите рани.

Преди месец Дебора показа фрагменти от последния си ден в класната си стая.

" Днес беше много прочувствено! Беше последният образователен ден в учебно заведение! ", написа ученичката тогава.

" Оттук нататък следва най-хубавото за мен - сигурна съм в това! 5 години бяха изпълнени с доста страсти - смях, сълзи, нерви, само че съм признателна, че попаднах в най-страхотния клас ", разчувства се Дебора, до момента в който приятелките й пожелават попътен вятър и триумф в живота.



Устните й преди и след интервенцията

На бала Дебора освен се радостни, само че и влиза в ролята на певица, като извършва чалга части. Съучениците й очевидно се забавляват към нея на дансинга, излиза наяве от публикувано клипче в обществените мрежи. Типично по момичешки, Дебора си пуска селфита от тоалетната, а на някои от фотосите е в мъжка компания. Не е пропуснато и наложителното преброяване до 12, което е обичано на завършващите.

" Винаги ще има боязън в мен, само че в последна сметка не идва краят на света и се старая да повеждам пълностоен метод на живот. Забелязвам, че има хейт мнения, само че няма по какъв начин без това. Аз правя оценка хората, които ме поддържат ", обобщава живота си Дебора. Желаем й шанс!
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР