Младото крило на Реал Мадрид Родриго вчера се превърна в

...
Младото крило на Реал Мадрид Родриго вчера се превърна в
Коментари Харесай

Родриго: Не искам да ме сравняват с Роналдо

Младото крило на Реал Мадрид Родриго през вчерашния ден се трансформира в играча с най-бърз дебютен гол за клуба в Ла Лига от 2002 година насам, изоставайки единствено от достижението на сънародника си Роналдо. Срещу Осасуна 18-годишният бразилец се появи на терена в 71-ата минута и едвам 93 секунди по-късно оформи крайното 2:0 за своя отбор в първия си турнирен мач с бялата фланелка. Феномена пък се нуждаеше от 62 секунди, с цел да се разпише в дебюта си за мадридчани против Алавес преди 17 години. Въпреки това, младежът не желае да бъде сравняван с именития нападател.

“Не желая никакви съпоставения с Роналдо, тъй като той е един от най-великите в този спорт и в моята страна. Що се отнася до гола, добре владеех топката и бях сигурен, че нещата ще се получат. Винаги би трябвало да демонстрирам, че съм кадърен да играя тук. Треньорът знае какво прави, като всеки ден приказва с мен, с цел да ми споделя да не преставам да работя старателно. В Реал Мадрид съм и не ме интересува дали играя за дубъла при Раул, или за първия състав. Много съм благополучен. Зинедин Зидан излъчва същинско успокоение и огромна религия и по тази причина нещата се получиха толкоз добре. Без думи съм, бленувам си за този миг, откогато пристигнах в Мадрид. Да чествам на “Сантиаго Бернабеу”, до момента в който почитателите скандират името ме направи доста радостен”, разяснява Родриго.

Rodrygo: " I don't want any comparisons with Ronaldo " https://t.co/EysNid28af pic.twitter.com/8ODMmnsHlL
— AS English (@English_AS) 26 септември 2019 година Примера дивисион 6 кръг, сряда 25 септември  Реал Мадрид 2:0краен резулат  Осасуна
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР