Младостта не е порок и имам място в местния парламент,

...
Младостта не е порок и имам място в местния парламент,
Коментари Харесай

Двойничка на Мони от „Ергенът“ атакува Общинския съвет на Айтос

Младостта не е недостатък и имам място в локалния парламент, счита атрактивната дама

Двойничка на една от най-обсъжданите дами в риалити предаването „ Ергенът “ – ориенталската танцьорка Мони Зенгинер, нападна Общинския съвет на Айтос. Става въпрос за 22-годишната Шейнджан Рахми Зюлкер от с. Карагеоргиево, която е в листата на Политическа партия „ Движението за права и свободи “. 

Приликата сред двете дами е шокираща, като две капки вода са, разясняват айтозлии. „ Като видях предизборния плакат на Шейнджан, онемях. Първата ми мисъл беше какво прави тук Мони от Ергенът. Двете доста си наподобяват. Имат атрактивен външен тип, модифицирани са, притеглят взор “, споделя айтозлия.

Всъщност Шейнджан Зюлкер е разпознаваме в Айтос. От години тя е в младежката организация на Движение за права и свободи и няма обществено събитие, което да е пропуснала. Тя даже играе значима роля в тях – постоянно като водеща, от време на време като хостеса - посреща значимите посетители. 
 22-годишната Шейнджан постоянно играе значима роля в обществените събития на ДПС
Сега атрактивната дама е решила да навлезе по-навътре в политиката. Решена е да стане общински консултант в Айтос, с цел да работи за родното си село Карагеоргиево. 

Тя е студентка по педагогика в Бургаския свободен университет и мечтае да остане и развива в община Айтос.
 Младата дама учи педагогика и мечтае да стане учител
 

Вижте по какъв начин показва себе си Шейнджан, публикуваме текста без редакторска интервенция. Първата ѝ задача е с необикновен мирис - Шейнджан счита да се оправи с казуса с вонящата мръсна канализация на родното си село Карагеоргиево:

 

„ Здравейте, другари!
Аз съм Шейнджан Рахми Зюлкер и съм на 22 година от с. Карагеоргиево. Студентка съм по педагогика в Бургаски свободен университет и моята фантазия е да пребивавам, работя и развъртвам в община Айтос. Много рано разбрах, че единствено с фантазии нещата няма да се случат, по тази причина избрах да работя. Кандидат съм за общински консултант в листата на Политическа партия " Движение за права и свободи " за община Айтос. Направих го, тъй като желая да трансформира към по-добро живота в моето родно село и живота на всички поданици на нашата община.
Много ме боли за моето родно село, тъй като през годините доста фамилии се изселиха в огромните градове и в чужбина в търсене на положително възнаграждение и положително обучение за своите деца. Това не е демографски срив, това е демографска бомба, която към този момент избухна в с. Карагеоргиево и в случай че не създадем най- положителното за младежите и младите фамилии, сходни демографски бомби ще избухват и в други обитаеми места в нашата община.
Недовършената канализация в с. Карагеоргиево изпуска нетърпима миризма на сярна киселина. Ремонтните действия по нейното възобновяване са замразени и всички страдаме от задушливата миризма.
Това е и първата ми задача като общински консултант, да изискам от кмета и общинската администрация бързи и съответни дейности по дотъкмяване на ремонта. Защото това е част от огромния проблем с обезлюдяването на с. Карагеоргиево.
Голямата картина на напускащи домовете си младежи, обаче визира всички села, даже и общинския център Айтос. Заедно с групата общински съветници от Движение за права и свободи ще настояваме да бъде направена дълготрайна тактика за справяне с демографските проблеми. Защото имам вяра, че дружно можем повече и по-добре да работим за жителите на община Айтос.
Вярвам, че младостта не е недостатък и имам място в локалния парламент.
Ако и вие вярвате на младежите, подкрепете ни с №57 в интегралната бюлетина за общински съветници в община Айтос!
Нека дружно сложим новото начало за нашата община! “

   Кандидатката за Общинския съвет на Айтос преди корекциите - през 2018 г.   Така е изглеждала Шейнджан преди

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР