Младок от партията на Костя Копейкин си навлече рой подигравки

...
Младок от партията на Костя Копейкин си навлече рой подигравки
Коментари Харесай

СМЯХ В ЗАЛАТА: Младок на Копейкин се цепи - ЦРУ ни превзе

Младок от партията на Костя Копейкин си навлече рояк насмешки и смях в пленарната зала, откакто разгласи, че не коя да е конструкция, а Централно разузнавателно управление на САЩ на Съединени американски щати е пробило родната политика. Наред с до момента развяваните конспирации на псевдонационалистите за американското въздействие в партийния живот у нас, разбиването на " обичайното семейство " от " джендър идеологията " и плашенето с норвежките влакове и пращането на родните момчета за пушечно месо в Украйна, 33-годишният Деян Николов постави черешката на тортата по време на дебатите за новия кабинет: 

" Истината е, че през днешния ден се прави държавен прелом, зад който стоят Централно разузнавателно управление на САЩ и Американското посолство. Тук имаме една коалиция от две партии, които са директно основани и финансирани от Централно разузнавателно управление на САЩ и ръководени от Американското посолство ". 

Справка на Lupa.bg в биографията на детето на демокрацията от Пловдивско обаче разкри, че то в действителност е порядъчно " имунизирано " със западна просвета и езици, освен това с няколко дози. 

Освен че самичък е показал по какъв начин владее само британски език, само че не и съветски, в справката си на страницата на Народното събрание Николов е обяснил, че не е притежател на дружество или компания, а... съвременен " управител ". 



Жената, с която живее от няколко години, също е възпитаничка на западните полезности. Не стига, че практикува по този начин модерната хипнотерапия и проповядва " положително мислене " на клиентите си, се оказва, че хубавелката Даниела напълно неотдавна е приключила частния Нов български университет, в който преподават динозаври на дясното и демократичните устои у нас като Иван Костов, а не някое държавно вузче с финансиране от Москва. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР