Младоженец застреля четирима души на собствената си сватба, включително булката,

...
Младоженец застреля четирима души на собствената си сватба, включително булката,
Коментари Харесай

Младоженец застреля булката на сватбата си

Младоженец простреля четирима души на личната си женитба, в това число булката, преди да насочи револвера против себе си в Тайланд, съобщи Скай Нюз. 

Бившият боец и параатлет Чатуронг Суксук умъртви брачната половинка си Канчана Пачунтхуек часове откакто се ожениха.

29-годишният мъж ненадейно напуща сватбеното празненство късно в събота, а по-късно се появява с револвер. Той прострелва майката и по-малката сестра на булката, дружно с посетител на сватбата. Друг човек е тежко ранен. След стрелбата са открити 11 патрона на мястото, на което се е провела сватбата. 

Гостите виждат, че младоженецът не е благополучен на празненството, а е " много пийнал ", показва полицията. Мотивът на младоженеца остава неразбираем.

Той е закупил оръжието и боеприпасите законно предходната година. От полицията оповестяват, че има изказвания на околните на Чатуронг, че той е бил нерешителен по отношение на 15-годишната разлика във възрастта сред него и брачната половинка му, добавя 24 часа. 

Чатуронг е някогашен боец, който е останал неработоспособен, откакто единият му крайник е бил прегазен от трен, а по-късно ампутиран. Той печели сребърен орден в плуването на Параигрите на Асоциацията на страните от Югоизточна Азия (АСЕАН) в Индонезия предходната година.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР