Младоженец след броени дни за втори път ще бъде бившият

...
Младоженец след броени дни за втори път ще бъде бившият
Коментари Харесай

Руди Гела вдига сватба – булката е бременна (Снимки)

Младоженец след броени дни за повторно ще бъде някогашният състезателен министър Радостин Василев, прочул се с прякора си Руди Гела. На 24 септември той ще се ожени за актуалната си млада възлюбена на обилна гала в елитния столичен хотел „ Маринела “, благосъстоятелност на олигарсите Ветко и Маринела Арабаджиеви. Бъдещото семейство Василеви към този момент са изпратили поканите си до своите посетители. Избраницата на скандалния народен представител е знойната брюнетка Мирела Желязкова. Оказва се, че булката е някогашна подчинена на Руди Гела от времето, в което той властваше в Министерството на спорта в кабинета „ Петков “.

Двамата са публично дружно едвам от няколко месеца, само че Мирела е към този момент бременна и чака първото си дете от прясно разведения Василев. Той се раздели по правосъден път с първата си жена, полицайката Нина, след 15-годишен брак през февруари 2022 година От нея Руди има наследник на 11 години. Малко измежду развода някогашната госпожа Петкова пък роди от различен мъж.

В медиите в последно време се показваха изявления и фотоси за спорадични връзки на Руди Гела с врачанската психоложка Ралица Младенова, с „ Мис Силикон “ Жасмина Стоичкова, с плевенската манекенка Тинка Игнинска, с маникюристката от Стара Загора Силви Павлова, с която се срещнал във фейсбук и се е срещал в София, когато бъдещата му младоженка към този момент е била бременна. Очевидно обаче единствено 24-годишната Мирела Желязкова е съумяла да закове сърцето на серийния плейбой Радостин Василев. За нея се знае само, че е работила като маркетинг експерт в Българския състезателен тотализатор, а след това е била нараснала и на шеф на отдел „ Реклама и дигитален маркетинг “ в тотото. И с двата апетитни поста се сдобила, до момента в който Василев бил министър на спорта.

Девойката, която има 14 години разлика във възрастта с бъдещия си младоженец, е израснала във Велико Търново и е приключила компетентност „ Маркетинг “ във ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий “. Кариерата ѝ в тотото завършва, откакто Василев е заменен от Весела Лечева на министерския пост, а Лечева освобождава фаворитката му от служба. Знае се, че знойната брюнетка е имала и политически упоритости и е атакувала Народното събрание от листите на Има Такъв Народ на парламентарните избори през ноември 2021 година Преди това пък е била член на партията на Веселин Марешки.

Фоторепортерите на ПИК и „ Ретро “ наскоро изловиха бъдещите младоженци Руди Гела и Мирела да пазарят скъпи дрешки в столичен мол още преди двамата да обявяват обществено връзката си. Наскоро влюбените са били дружно и на отмора край морето. Организацията към сватбата им към този момент била финализирана, а кум на младоженците щял да бъде Александър Тодоров – непосредствен другар на Радостин. Той бе шеф на спортния тотализатор и още веднъж бе назначен от Василев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР