Младоженец на меден месец в Гърция със съпругата си е

...
Младоженец на меден месец в Гърция със съпругата си е
Коментари Харесай

Огънят изпепели младоженец на меден месец в Гърция, съпругата му с изгаряния в болница

Младоженец на меден месец в Гърция със брачната половинка си е бил изпепелен от пожарите, обхванали южната ни съседка. Кончината му бе доказана от посланика на Ирландия в Гърция Орла О`Ханран, която изрази и съболезнованията си посредством изявление за RTÉ.
 Търсят хора в неопределеност в Гърция, гмуркачи намират мобилни телефони в морето  Огненото опустошаване в Гърция в фотоси и видео
Ирландците Браян О`Калахан-Уестроп и брачната половинка му Зои Холоха се разделили в опит да се избавят от пламъците в курорта Мати. Оцеляла единствено тя, излиза наяве от изказване на двете опечалени фамилии. Чрез известието околните молят да не бъдат обезпокоявани " до момента в който скърбят и до момента в който Зои се възвръща ".

Калахан-Уестроп е роден в графство Клеър, Ирландия. Той работил за компания за кетърин и бил доброволец към Blood Bikes East - организация, която обезпечава незабавни доставки сред лечебни заведения в Дъблин да вземем за пример на нужна кръв от дадена група, на кърма, лекарства.

Организацията изрази съболезнованията си за кончината на мъжа посредством известие във Facebook страницата си, описвайки го като усърден сътрудник, чието въздействие ще остане осезаемо за години напред.

Зои Холохан е от Дъблин. Тя е в болница с изгаряния по главата и ръцете.

Двойката пътувала в автомобил, когато била принудена да бяга от пламъците. Холохан съумяла да се доближи до непосредствен плаж, откъдето била откарана в болница предходната нощ.

80 души починаха в пожарите край столицата Атина, над 170 са ранени. Днес е вторият ден от тридневния печал в Гърция.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР