Младо семейство от САЩ бе принудено да слезе от самолет

...
Младо семейство от САЩ бе принудено да слезе от самолет
Коментари Харесай

Изгониха младо семейство от самолет, 2-годишната им дъщеря отказала да носи маска

Младо семейство от Съединени американски щати бе насила да слезе от аероплан на компанията "Юнайтед Еърлайнс ", тъй като 2-годишната им дъщеричка отказала да пътува с маска.

Историята бе разказана от майката на детето – 26-годишната Елис Орбан, в една от обществените мрежи. Разплакана, дамата призна, че претърпяното е било "травматично " и "много унизително ".

Буквално бяхме изгонени от самолета, единствено тъй като момиченцето ни не пожела да си постави маската. И освен това, от компанията ни постановиха възбрана към този момент да пътуваме с тях поради този случай, показа Орбан.

Във видеото се вижда по какъв начин след безапелационния отвод на дребното момиче да си постави маската, член от екипажа декларира на бащата, че следователно ще се наложи да си вземат багажа и да слязат от самолета.

Today we got kicked off of a United flight going from Denver to Newark because our 2yo would not “comply” and keep her mask on. Go see the full IGTV on my Instagram
— Eliz Orban (@elizfulop)
Семейството уточни в изявление за Фокс нюз, че за първи път им се случва да бъдат свалени от аероплан и припомниха, че съгласно отчет на СЗО децата до 5-годишна възраст не са задължени да носят маска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР