Младо семейство от Новоросийск, което решава да отиде за риба

...
Младо семейство от Новоросийск, което решава да отиде за риба
Коментари Харесай

Младо семейство бедства 5 дни в морето, спасителят се оказа Христос

Младо семейство от Новоросийск, което взема решение да отиде за риба с надуваема лодка в Черно море в южна Русия, е избавено от преминаващ гръцки танкер с капитан Христос Консантинидис, оповестява ТАСС .

Надежда Ачапкина и Михаил Алавердян се оказват в намерено море заради мощния вятър, който ги отнася от Новоросийск до Геленджик, а по-късно ги насочва до Утриш и Таман.

Бедстващото състояние продължава пет дни, защото никой не ги вижда в морето.

Те претърпяват мощна стихия, след която изгубват всичките си движимости и хранителни запаси, в това число и слънцезащитните им артикули. Така съпрузите получават извънредно тежки изгаряния по тялото, а от неналичието на прясна вода се дехидратират и стартират да халюцинират.

Момиченце, избавено от обрязване, преплава море, с цел да се събере с майка си

Спасението идва, когато екипажът на танкера „ Крити Рок “ ги вижда и пуска пояси и въжена стълба.

Дрейфовавшую в Черном море на лодке пару спас Христос https://t.co/olM8nkT2aB
— Вести.Ru (@vesti_news) August 23, 2018
"Молихме се всеки ден и Господ чу молитвите ни. В първия миг помислихме, че корабът е мираж. Но за наше благополучие се оказа, същински.

Капитан Христос Константинидис и неговият екипаж ни подвигна на борда, погрижиха се за нас като ни нахраниха, напоиха и ни дадоха облекла " , споделя оживялата след пет дни в намерено море Надежда.

Същата вечер избавените съумяват да се свържат и с околните си. Младите хора остават в кораба още три дни до достигането на брега.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още настоящо наличие от Vesti.bg последвайте страницата ни в Instagram.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР