Младо семейство е останало без дом, след като е било

...
Младо семейство е останало без дом, след като е било
Коментари Харесай

Семейство остана без дом, след като беше измамено чрез обяви за апартамент от Фейсбук Маркетплейс - Топ новини


Младо семейство е останало без дом, откакто е било излъгано от мъж, който се е свързал с тях във Фейсбук. 18-годишната Кейтлин Клейтън и 21-годишният Дилън Дохърти от Саутпорт станаха родители на момченцето Арчи преди пет месеца и от този момент работят за това да се реалокират дружно, с цел да стартират новия си фамилен живот.

Кейтлин прекарала „ известно време “ в търсене на идеалния дом в уебсайтовете на организации за недвижими парцели и други уеб сайтове за отдаване чартърен, преди да се обърне към пазара във Фейсбук.
Кайтлин споделя, че е изпращала известия и е коментирала доста разгласи за жилища, които изглеждали идеални за фамилията ѝ, преди да получи известие във Фейсбук от мъж, който споделил, че е видял нейните кандидатури и че може би има нещо за нея. Кейтлин дала отговор на известието му и скоро разгледала жилището, съпроводена от своя другар. В деня на огледа тя платила депозит от 250 лири стерлинги и 50 лири стерлинги „ такса за домакински любим “, за което получила ръчно написана квитанция, както и електронна такава по имейл.

С наближаването на уговорената дата за нанасяне – откакто похарчили още стотици за неща от първа нужда, с цел да обзаведат новото си жилище – обаче с мъжа ставало все по-трудно да се свърже. В деня, в който трябваше да получат ключовете, той изпрати на Кейтлин известие, че заради „ проблем с жилището “ към момента няма да могат да се настанят.

Дотогава тя била платила 550 лири за първия месечен наем в допълнение към първичния депозит.
Тя сподели: „ Просто му пишех и пишех, защото не бях чула нищо, а той просто не отговаряше. “ Тогава получих това известие.

Кейтлин схванала, че е била излъгана, едвам когато нейна другарка ѝ посочила изявления в обществените мрежи, предупреждаващи за този мъж, като останалите жертви описват ужасно сходни истории.

Кейтлин, която работи в бар, споделя: „ След всичко това разбрахме, че става дума за жилище за подкрепяне.
„ Наистина съм унищожена. Имаме новородено дете и толкоз доста работихме, с цел да получим парите за този апартамент. Сега би трябвало да се върнем в дома на родителите си или да живеем при другари, откакто той ни остави без личен дом. В момента в действителност нямаме доста. Работих крепко за тези пари и някой като него просто ти ги лишава, някой, който просто не се интересува от никого. “

Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР