Младо момиче възмути с постъпката си във влак. Девойката не

...
Младо момиче възмути с постъпката си във влак. Девойката не
Коментари Харесай

Момиче възмути с постъпката си във влак. Какво направи? СНИМКА

Младо момиче възмути с постъпката си във трен. Девойката не е направила съществено нарушаване, а просто е качила краката си на седалката против нея. Това обаче предизвика задълбочена полемика в мрежата. Авторът на обявата изрази по-остра рецензия към постъпката:

„ На това му се споделя топ селяндурка, хората отиващи на работа, облекли чисти облекла, а тя си поставила мръсните обувки на седалката. Нека да се види в профил по какъв начин наподобява. От нея жена и стопанка не става!, “ написа той.

Според други, това изявление е прекомерно жестоко. Повечето хора са на мнение, че не би трябвало да съдим младежите, а да ги възпитаваме.

„ Детето е младеж, той към този момент за стопанка я спретна, има време да семейства. Относно обувките, не е обикновено, само че просто можеше да кажеш и готово, мисля, че щеше да те разбере, “ разяснява жена.

„ Пътувам постоянно, постоянно ги виждам такива. Без санкции няма да стане. Надпис във всяко купе, че е неразрешено, и който наруши 10-20лв. Обикновенно възрастни повече съм забелязвал, “ означи мъж.

„ Не е редно да снимате хората без тяхно единодушие! Нямате право.

Можехте учтиво да я помолите да си махне краката от седалката, “ възмути се различен.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР