Младо момиче трябваше да бъде отведено по спешност в операция,

...
Младо момиче трябваше да бъде отведено по спешност в операция,
Коментари Харесай

Момиче, 8-годишно, побърза да се оперира, след като обвивката на шоколад на Cadbury се заклещи в белите й дробове

Младо момиче трябваше да бъде отведено по неотложност в интервенция, откакто инцидентно погълна обвивка на шоколад на Cadbury, която се заклещи в белите й дробове.

Детето, на 8 години, от Индия, остана страдащо от пневмония и суха кашлица след злополуката, само че не разбра, че в действителност е усвоило обвивката до по-късно. Първоначално лекарите останаха озадачени, когато компютърната томография и антибиотиците не съумяха да открият главната причина за нейното положение. Въпреки това, откакто се подложиха на бронхоскопия в болница Aakash в Делхи, медиците откриха, че тънкият лист алуминиево фолио се е заклещил в белите й дробове на 9 декември.

доктор Акшай Будхараджа, доктор в заведението, изясни, че признаците на пневмония постоянно се появяват при поемане на непознато тяло. Лекарите са употребявали ендоскопска камера в процедура, наречена аргонова плазмена коагулация, с цел да отстранен обвивката. След като беше отстранен, признаците на момичето започнаха да се усъвършенстват и в този момент се споделя, че е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР