Младо момиче сподели една история за жестокостта, но и за

...
Младо момиче сподели една история за жестокостта, но и за
Коментари Харесай

Завързаха слепи котенца в торба, захвърлиха ги в казана за боклук СНИМКИ

Младо момиче показа една история за жестокостта, само че и за вярата.

Гергана К. видяла по какъв начин жена хвърлила в боклука завързан плик, в който били четири новородени котенца - още непрогледнали.

Това станало до читалище " Искра " в София.

Столичанката не останала равнодушна, а избавила от гибелта котенцата като ги извадила от плика и прибрала вкъщи.

Тя споделя, че ще постави първични грижи за тях, ще ги заведе и на ветеринар. Но самата тя има домашни любимци, а за малчуганите е нужен любящ дом.

" Молбата ми е, в случай че някой има желанието да приюти и да отгледа с цялата си обич някое от тях (а за какво не и всичките), дано се свърже с мен! ",

Вижте целия ѝ роман:

" Здравейте, през вчерашния ден вечерта, до читалище “Искра ” на ул. " Първа българска войска ", пред очите ми  в контейнера бяха хвърлени четири бебета котета, завързани в плик.
На дамата, която го направи ще кажа единствено, че на този свят ненаказано зло няма! Към момента съм ги прибрала в дома си и се пробвам да поставям оптимално положителни грижи за тях, като е редно да отбележа, че котенцата са новородени, очичките им са още затворени, храня ги посредством пипета и допускам са на не повече от 2-3 дни. Утре ще бъдат заведени на ветеринар, като ще им закупя специфичен накрайник за хранене. Молбата ми е, в случай че някой има желанието да приюти и да отгледа с цялата си обич някое от тях (а за какво не и всичките), дано се свърже с мен! Нямам опция да ги задържа дълго при мен, защото имам двама домашни любимеца, които не могат да съжителстват с толкоз дребни котенца! Свързвах се с приюти, Екоравновесие и какви ли не фондации, отхвърлят ми. С цялото си сърце желая да оказа помощ на тези дребни почтени същества да оцелеят! Благодаря на всеки, който ще се отзове! "  
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР