Младо момиче се ожали в социалните мрежи, че цената на

...
Младо момиче се ожали в социалните мрежи, че цената на
Коментари Харесай

Млада жена избухна в социалните мрежи: Работя на 3 места и още не взимам достатъчно пари, за да живея нормално

Младо момиче се ожали в обществените мрежи, че цената на живота в днешно време е толкоз скъпа, че парите, които получава от трите места, на които работи, към момента не ѝ доближават, с цел да свърже двата края, още повече, че има да погасява и заеми.

„ С една работа на цялостен работен ден не ми се получаваше. Затова почнах и втора работа с вярата нещата да се подобрят, само че съвсем не усетих разлика. Третата ми работа е добра, стига да ми заплащат в точния момент. Имам възприятието, че като че ли се давя и не знам какво да подхваща. В момента сякаш никоя промишленост не предлага задоволително съответно възнаграждение “, размишлява Джордан Скира пред почитателите си в ТикТок.

По думите ѝ, откакто си заплати битовите сметки при започване на месеца, парите, които остават разполагаем, са безусловно незадоволителни. Признава също по този начин, че от време на време обмисля да напусне първата си работа на цялостен работен ден и да се върне към сервитьорството, където преди време е изкарвала положителни пари, плюс бакшишите.

Не на последно място Скира споделя, че натрупа задължения по кредитната си карта и е дотолкоз обезсърчена, че даже обмисля да си хване другар, с който да си поделят разноските. Признава, че няма време и за среща с другари или каквито и да било обществени събития, защото би трябвало да пести.

Във видеото Скира пита потребителите дали този проблем е единствено при нея или от ден на ден младежи срещат сходни усложнения в техния живот.

I just want to know if any other single millenials are in the same boat as me or if im the huge problem.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР