Младо момиче от няколко месеца живее във Велико Търново, а

...
Младо момиче от няколко месеца живее във Велико Търново, а
Коментари Харесай

Съседи замериха колата на момиче с яйца. Мотивът е ясен СНИМКА

Младо момиче от няколко месеца живее във Велико Търново, а към този момент усети съседската ненавист. Тя постоянно се излива върху лекият ѝ автомобил. Причината евентуално е до болежка позната на мнозина – свещеното паркомясто. Момичето е отвратено от грозните действия на съседи. От цветя и клони, до багра и яйца по предното стъкло на возилото ѝ.

„ С нищо не съм заслужила такова отношение, не съм виновна за дефицита на паркоместа в града, като цяло, както се споделя " който превари той завари ". Като видя, че няма места, и аз да почна да целя ли, няма логичност просто!, “ споделя тя.

Някои коментиращи в обществената мрежа се пошегуваха с цената на яйцата.

„ Споко, яйцата нарастват и самичък ще се откаже, ” написа мъж.

Ето целия роман на разочарованото момиче:

„ За първи път пиша в сходна група, само че мисля, че някои хора са прекомерно невъзпитани и нагли, и не знам какво си мислят, че ще реализиран, като вършат такива злобни неща като на фотографията. Ако беше единствено това, добре, само че то не е за първи път. От няколко месеца пребивавам тук, като се случиха следните неща - веднъж някаква бяла багра и някакви клони и цветя по предното стъкло (трябваше старателно триене на автомивка), повторно записка (не паркирай тук, реалокира си колата, очевидно като живееш там от дълго време и мястото автоматизирано е твое, да кажем, че разбирам, най-малко методът е възпитан), трети път яйце (явно индивидът желае да си мия колата редовно), и не знам още какво ще се измисли... Благодаря на възпитания/ата ми съсед/ка, които се веселя, че не познавам, тъй като очевидно такива неща за тях са естествени, верни и присъщи... благодаря Ви, че ми напомняте какъв човек не желая да бъда! Бъдете живи и здрави, и нека да си дадете сметка, че Вашите действия няма да останат безнаказани! “

„ Заели сте мястото на някой благородник с родословие от околните села!, “ написа различен.

„ Дядо му си е връзвал магарето там, затова мястото си е " негово ", “ разясняват още.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР