Младо момче стана поредната жертва на пътя! Станимир Съртмаджиев катастрофира

...
Младо момче стана поредната жертва на пътя! Станимир Съртмаджиев катастрофира
Коментари Харесай

Станимир, който се блъсна челно в камион, издъхна

Младо момче стана следващата жертва на пътя! Станимир Съртмаджиев катастрофира тежко след преден конфликт с камион край Сливен.

Разказахме ви за случая, а ден по късно бе проведена акция за кръводаряване. Лъч вяра за живота му се прокрадна в края на предишния месец, когато нужното количество кръв беше събрано.

За голямо страдание на роднините и приятелите му – Станимир издъхна. Един млад живот беше пресечен, а тези на роднините му – почернен. За настъпилата покруса заяви близка на момчето.

Ето какво написа тя:

„ Пиша ви това обръщение и се обръщам към всички младежи, живота е един момент през днешния ден си тук на следващия ден те няма.Бъдете деликатни, бъдете внимателни,не бързайте за на никое място. По-добре е да стигнеш 5 минути по-късно, в сравнение с в никакъв случай. Пазете себе си, пазете близките мислете за родителите си. Знам какъв брой е забързан днешния живот, знам и какъв брой е мъчно да го осъзнаем, тъй като ежадневието ни гълтам.

Пиша на всички вас, които не сте се замисляли до момента какъв брой коства живота. Безценен е. Бързи коли, мотори и нощни занимания питейни заведения, защо ни е всичко това, в случай че на следващия ден ни няма. Толкова бързо изчезва всичко от дребни неточности и тогава се сещаш за всякога когато родител или другар ти е споделил бъди деликатен това не е смешка. С болежка изпращаме едно младо момче с положително сърчице, той към този момент е една звездичка. “
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР