Младо момче с рядко заболяване, което означава, че не може

...
Младо момче с рядко заболяване, което означава, че не може
Коментари Харесай

Момче, 8, с рядко заболяване, което не може да говори, но обича да плува, събира пари, за да спаси училищен басейн

Младо момче с рядко заболяване, което значи, че не може да приказва, води акция за набиране на средства, с цел да съберете £300 000, с цел да обновите учебен плувен басейн.

Артър Манерс е единствено на осем години и е решил да сътвори акция Arthur's Too Pool for School в опит да помогне на Elburton Primary School в Плимсток да модернизира своя плувен басейн който сега няма радиатор или филтрираща система. Артър е почитател на плуването и откри, че то оказва помощ на положението му, тъй че се сплоти с майка си Емили, с цел да стартира акция GoFundMe за набиране на средства, съгласно PlymouthLive.

Диагностициран предходната година с извънредно рядко генетично заболяване известно като разстройство с хаплонедостатъчност ETBP1, Артър беше едвам вторият човек в страната, на който беше казано, че има болестта, съгласно майка му. Едно на 100 милиона заболяване може да аргументи закъснение на говора и езика, поведенчески проблеми наред с други проблеми и единствено към 45 души в миналото са били о...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР