Младо момче, което загуби живота си в трагична автомобилна катастрофа,

...
Младо момче, което загуби живота си в трагична автомобилна катастрофа,
Коментари Харесай

Момче, 11, което дари органи на други деца, трябваше да се срещне с брат си мигове преди да умре

Младо момче, което загуби живота си в трагична автомобилна злополука, съумя да се срещне с новороденото си братче единствено момент преди той умря и продължи да подари органите си.

Лора Коуди приветства Шейн Дилън Коуди-Коулман на бял свят във вторник, единствено два дни откакто неговият 11-годишен брат Дилън беше погубен във съдбовна злополука Purcell Park в Шанън в неделя следобяд. Обявявайки новото фамилно попълнение във Фейсбук, дружно със брачна половинка Гари Коулман, Лора разгласява фотография и сподели: „ Добре пристигнал на света! Шейн Дилън Коуди-Коулман “.

Пристигането на бебето Шейн Диланд беше горчиво сладко за фамилията, което загуби Дилън, откакто той беше превозен с хеликоптер до университетската болница в Лимерик след случая и след лекуване там и след това в болница Temple Street в Дъблин. Дилън е избран като воин от доста хора в обществените медии, откакто се разбра, че органите му са дарени, с цел да оказват помощ за спасяването на дребни деца в потребност. Той съумя да се срещне с ма...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР