Младо момче, което погълна бутонна батерия като малко дете и

...
Младо момче, което погълна бутонна батерия като малко дете и
Коментари Харесай

Момче получи £188 000, след като не беше лекувано 9 дни, когато погълна бутонна батерия

Младо момче, което погълна бутонна батерия като малко дете и беше заведено на лекари, само че не му беше направена рентгенова фотография повече от един седмица и трябваше да претърпи сериозна интервенция, му беше присъдено обезщетение.

Аарон Сикорски беше на 13 месеца, когато погълна батерията, до момента в който играеше вкъщи. Беше се разболял в деня, откакто си играеше покрай акумулатори, и майка му Марлена се притесняваше, че може да е погълнал нещо. Тя го заведе на доктор, само че споделиха, че евентуално не е глътнал нищо. На идващия ден Арън още веднъж отиде при лекаря, защото детето също имаше висока температура и през нощта и още веднъж повърна. На идващия ден той е откаран в отделението по незабавна помощ на университетската болница в Голуей.

Седмица по-късно му беше направена рентгенова фотография на гръдния панер и претърпя незабавна интервенция за изваждане на батерията и реконструктивна интервенция на хранопровода му. Той остана в болничното заведение три седмици, откакто прекара известно време в интензивно поделение, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР