Младо и красиво момиче се среща с шестима възрастни мъже,

...
Младо и красиво момиче се среща с шестима възрастни мъже,
Коментари Харесай

Красавицата Кристина върти секс с шестима богати чичковци, за да завърши право и политически науки в престижен университет

Младо и красиво момиче се среща с шестима възрастни мъже, които ѝ дават по 100 000 годишно за нейното образование в юридическия факултет на университет. 29-годишната студентка намира чичковците паричковци в уеб сайтове за запознанства. Въпросните връзки Кристина почнала да практикува преди година по съвета на другарка, написа в. " Сън ".


Оттогава келнерката, която живее в Лас Вегас, се среща с шестима заможни възрастни господа, които финансират нейното образование, водят момичето в разнообразни скъпи курорти и ѝ купуват дизайнерски движимости. " Използвам своята хубост, с цел да платя образованието си. Да, това е по този начин. Но за мен това е голяма инвестиция в бъдещето, с цел да може аз по-нататък сама да се грижа за себе си. Във всеки случай момчетата заплащат за нещо, за какво да не ми заплащат образованието ", споделя Кристина.

Кристина сега учи политически науки в университета в щата Мичиган и възнамерява да постъпи в юридическо учебно заведение през идната година. по думите ѝ, образованието ѝ може да коства сред 40 и 50 хиляди $ на учебен срок, като може да надмине и 100 хиляди $ годишно. " Момчетата в уеб страницата са доста положителни. Те ме схващат и ми оказват помощ да реализирам верните цели. Възрастта е единствено число, по тази причина за мен не е значимо, че те са по-възрастни с 20-30 години от мен. Понякога даже ми е неловко, че те харчат по мен толкоз доста пари ", споделя Кристина.

Затова момичето моли своите ухажори да не ѝ подаряват дарове. При това Кристина твърди, че прави секс единствено с някои от чичковците, тъй като за това била нужна и прочувствена връзка. Затова студентката и не има намерение да напуща уеб страницата, до момента в който не приключи за правист.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР