Младо гадже милионер заведе Кали в Неапол Кали, която има 3-ма

...
Младо гадже милионер заведе Кали в Неапол
Кали, която има 3-ма
Коментари Харесай

Кали пак хрупа „младо агнешко“

Младо гадже милионер заведе Кали в Неапол
Кали, която има 3-ма синове от трима разнообразни мъже, сподели мъжа, с който живее от близо 3 години – написа в. „ Уикенд “. Е, единствено ръката му, както е съвременно в последно време – показа певицата във видео в Инстаграм.

„ Така де, да се знае, с гадже съм “ – съобщи Кали през смях. Всъщност нищо не се видя, с изключение на ръкав на черно яке, само че почитателите отново са удовлетворени.
Певицата се включи от Неапол, където е на отмора, както стана ясно, с гаджето и с другарска двойка.

След шумната разлъка с Владимир, бащата на най-малкия й наследник, Кали, която на 2 октомври чества 46-ия си рожден ден, очевидно е решила този път да държи любовните си трепети настрана от медиите.
Докога по този начин, не споделя, както не споделя и нищо за половинката си. „ Уикенд “ обаче разкрива, че гаджето на певицата се споделя Анастас и е от Пловдив. Атлетичният мачо е с към 15 години по-млад от чалгаджийката и е от много заможно семейство. Фамилията му развива бизнес с аптеки и има една от най-големите фармацевтични вериги в Града под тепетата.
„ Кали отново хрупа „ младо агнешко. Мъжът до нея е освен богат, само че и млад “ – разясняват злъчно нейни колежки в сектора.

Семейството на Анастас в началото било много сдържано по адрес на чалга изпълнителката, само че с времето я приело добре и нямало нищо срещу нея.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР