Младият защитник на Ботев (Пловдив) Димитър Папазов е попаднал в

...
Младият защитник на Ботев (Пловдив) Димитър Папазов е попаднал в
Коментари Харесай

Болоня с интерес към 17-годишен от Ботев

Младият бранител на Ботев (Пловдив) Димитър Папазов е попаднал в полезрението на италианския първокласен Болоня, осведоми Българска телеграфна агенция, като се базира на източник, непосредствен до " жълто-черния " клуб.

17-годишният ляв краен защитник е привлякъл вниманието на Болоня още в края на предишния сезон, когато записа 3 публични мача като титуляр за " канарчетата " под управлението на Стефан Стоянов.

От италианския клуб са следили Папазов и в първата контрола на Ботев на старта на зимната подготовка - равенството 2:2 против Марица, в която бранителят асистира на Мартин Секулич за първото попадение на " жълто-черните ".

Скаутите на Болоня, който сега се намира на седма позиция в Серия А, са останали впечатлени от качествата на младия бранител и са го предложили на управлението на клуба от калчото, което към този момент е провело първични диалози с управата на " канарчетата ".

Интерес към Папазов демонстрират и няколко тима от Англия.

През този сезон юношата на Ботев има 2 мача на сметката си в Първа лига, като и в двата случая се появи от аварийна пейка.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР