Младият Йордан Йорданов спешно се нуждае от втора бъбречна трансплантация.

...
Младият Йордан Йорданов спешно се нуждае от втора бъбречна трансплантация.
Коментари Харесай

Помогнете на Йордан Йорданов да живее

Младият Йордан Йорданов незабавно се нуждае от втора бъбречна трансплантация.
Когато е едвам на 19-годишна възраст, му е открита влошена бъбречна функционалност, налагаща незабавно включване на хемодиализа. През месец декември 2014 година е трансплантиран от трупен донор. Февруари 2015 година за първи път постъпва в клиника по нефрология и трансплантация поради дискомфорт и напрежение на трансплантирания бъбрек. Оттогава до момента е постоянен пациент на Александровска болница - с голям брой прекарани интервенции без значителен резултат. Многократното слагане на DJ стенд удължава живота на трансплантирания бъбрек, само че от многото операции има затруднения.
 Спасиха бъбрек на пациентка, запушен от голям камък Спасиха бъбрек на пациентка, запушен от голям камък
Безкръвната интервенция е осъществена от уролозите в УМБАЛ Бургас. Иновативната техника е приложена от лекарите Николай Миринчев и Злата Чол...
След затрудненията от първата, втора трансплантация в България не е допустима. За страдание, функционалността на трансплантирания бъбрек последователно понижава и той е още веднъж на хемодиализа. Уредена е интервенция във френския град Гренобъл. Той е трябвало да бъде там в края на септември, само че неналичието на пари го стопират.
Ако можете, помогнете, моли майка му -!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР