Младият вратар Пламен Андреев даде интервю пред Левски ТВ. Стражът,

...
Младият вратар Пламен Андреев даде интервю пред Левски ТВ. Стражът,
Коментари Харесай

Пламен Андреев: Целта пред Левски е да мачка в Европа

Младият вратар Пламен Андреев даде изявление пред Левски ТВ. Стражът, който беше капитан на " сините " за Купата на България и едвам на 17 години подвигна трофея, сподели какви са задачите пред тима.

" Разбира се, че ми липсваше " синята " фланелка, само че въпреки всичко се надявам да съм оказал помощ с каквото мога на националния тим с каквото мога. Чувствам се прелестно. Жив и здрав съм. Посрещам новия сезон с упоритостите за купа и Купа.
 Пламен Андреев: Благодаря ви! Левски е мощен, когато е обединен
Пламен Андреев: Благодаря ви! Левски е мощен, когато е обединен

17-годишният вратар изпрати доста мощен сезон

Условията в Самоков са прелестни, стаите са хубави, храната е прелестна, стадионът ние го оправяме и е в съвършено положение. Чувството след последния съдийски сигнал на финала за Купата беше ужасно. Тогава падна цялото напрежение в тима, само че това нямаше по какъв начин да се случи без почитателите ни.

Спечелената Купа ме окуражи още повече. Целите са да се класираме в групите на Лигата на конференциите и да покажем, че Левски може да мачка тимовете в Европа.

Нашите последователи бяха невероятни, поради тях клубът го има и чакам през идващия сезон да ни поддържат още по-силно ", сподели Андреев пред клубната телевизия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР