Младият вратар на Левски Пламен Андреев даде интервю за клубната

...
Младият вратар на Левски Пламен Андреев даде интервю за клубната
Коментари Харесай

Пламен Андреев: Посрещам новия сезон с амбиции за титла и купа

Младият вратар на Левски Пламен Андреев даде изявление за клубната телевизия на " сините ", в което приказва за задачите през новия сезон, триумфа с Купата на България и упованията му за европейските клубни шампионати.

17-годишният пазач на " сините " разкри, че се усеща прелестно преди старта на новия сезон и добави, че е окуражен да завоюва купата и купата с Левски.

" Чувствам се прелестно. Жив и здрав съм и посрещам новия сезон с упоритостите за купа и купа. Условията за подготовка са прелестни. Стаите са хубави, храната е прелестна и стадионът е в съвършено положение ", съобщи Андреев.

Юношеският национал на България се върна и към финала в шампионата за Купата на България против ЦСКА, в който той изведе " сините " с капитанската лента, а след това те стигнаха до трофея след триумф с 1:0.

" Чувството след последния съдийски сигнал беше прелестно. Тогава падна всичкото напрежение, което имаше в тима. Това обаче нямаше да се случи без нашите прелестни почитатели, които ни подкрепяха безусловно през целия сезон. Спечелването на купата обаче не ме задоволява, а ме окуражи повече ", показа вратарят на Левски.

Накрая Пламен Андреев приказва и за упованията си в шампионата Лига на конференциите, където Левски ще започва от втория кръг на квалификациите.

" Целите ми са тимът да се класира за групите на Лигата на конференциите и да покажем, че Левски може да мачка тимовете в Европа ", приключи Пламен Андреев.



Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР