Младият талант на Сакраменто Кингс Марвин Багли пропуска остатъка от

...
Младият талант на Сакраменто Кингс Марвин Багли пропуска остатъка от
Коментари Харесай

Багли аут до края на сезона след поредната контузия

Младият гений на Сакраменто Кингс Марвин Багли пропуща остатъка от сезона в НБА, стана ясно в последните часове, откакто излязоха резултатите от нуклеарно магнитния резонанс. 21-годишният център/тежко крило получи контузия на десния крайник по време на подготовка на 19 юли, приземявайки се след битка в нападанение върху крайници на различен състезател.
Had heard reports of Kings F/C Marvin Bagley III in a walking boot & crutches yesterday. Today, we witness him exiting practice in Orlando in the boot and crutches. pic.twitter.com/0ZLkWFBrml
— Sean Cunningham (@SeanCunningham) July 21, 2020 Багли бе видян да се придвижва с патерици и медицински ботуш на едно от последните занимания на “Кралете”, до момента в който съотборниците му организираха подготовка. Очаква се Багли да върви благодарение на специфичния ботуш още най-малко две седмици. Така той ще пропусне рестартае на сезона в НБА, който ще бъде даден на 30 юли в “Дисни Уърлд” в Орландо.

 Марвин Багли отново се контузи Сакраменто е измежду тимовете, борещи се за влизане в плейофите, само че е преследван от здравословни проблеми напоследък. С травма глезена сега е и другата млада вяра на Кингс - пойнт гардът Ди’Аарън Фокс, само че се чака един от най-бързите играчи в НБА да бъде подготвен за първия мач на отбора от рестарта. Крилото Харисън Барнс пък се възвръща от ковид сега и към момента не е дошъл в кампуса в Орландо, като не е ясно дали ще е в положение да играе в първата среща на Кингс против Сан Антонио Спърс на 31 юли.  Марвин Багли усили мускулната си маса Избраният под №2 в Драфта на НБА през 2018 година от Кингс Багли имаше обещаващ първи сезон, само че вторият се трансформира в призрачен сън за него. Още в първия мач на Кингс от сезон 2019/20 - против Финикс Сънс, Багли получи контузия на палеца и това го извади от строя за значително време. Почти незабавно след завръщането си тежкото крило получи травма в левия крайник, като още веднъж трябваше да обуе медицински ботуш. Така той изигра едвам 13 срещи този сезон. Въпреки това се очакваше нарасналият пролетта и началото на лятото мускулната си маса състезател да се включи в рестарта, а съгласно наставника на Сакраменто Люк Уолтън, Багли е посочил много добра форма в подготвителния развой в Орландо, само че тази нова травма ще го върне още обратно в развиването му като състезател.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР