Младият талант на Милан и син на Паоло Малдини -

...
Младият талант на Милан и син на Паоло Малдини -
Коментари Харесай

Даниел Малдини: Червено-черните цветове за мен са символ за семейство

Младият гений на Милан и наследник на Паоло Малдини - Даниел Малдини, отговори на голям брой фенски въпроси чрез Инстаграм.

" Един от идолите и образците ми постоянно е бил Роналдиньо. Заветът на дядо ми и татко ми е огромна отговорност, само че съм привикнал с напрежението още от ранна възраст. В дебюта ми бях много спокоен и фокусеран върху мача. Да представям династията Малдини е чест и горделивост. Федерико Джунти (треньорът на примаверата - б.р.) беше доста благополучен от дебюта ми в Серия " А ". Поздрави ме и ме попита какви са страстите ми. Най-много обичам да си напомням мача сред Италия и Испания от Евро 2016.

You asked Daniel Maldini some questions and he answered!
Check it out
Oggi Daniel Maldini ha risposto alle vostre domande.
Guarda la sua Q&A #SempreMilan #iorestoacasa pic.twitter.com/zaiWuCFYws
— AC Milan (@acmilan) April 3, 2020
Добре съм, към този момент нямам признаци на ковид и не преставам с тренировките. Да дебютирам на " Сан Сиро " беше неповторима страст, може би най-голямата, която съм изпитвал в миналото във футбола. От актуалните играчи в действителност одобрявам Жоао Феликс. Любимата ми ария е Too Good на Drake. Червено-черните цветове за мен са знак за семейство. Имам положителни връзки със Златан Ибрахимович, той ми дава голям брой препоръки на и отвън терена. Чувствам се по-комфортно като втори нападател зад различен подобен. Разбирам се добре с всички в тима, само че се усещам по-близък с Рафаел Леао, Саму Кастийехо и Хакан Чалганоглу ", показа Малдини-младши.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР