Младият талант на Интер Алесандро Бастони говори за притесненията си

...
Младият талант на Интер Алесандро Бастони говори за притесненията си
Коментари Харесай

Талант на Интер: Виждам се в клуба и след 10 години с трофеи и капитанската лента

Младият гений на Интер Алесандро Бастони приказва за терзанията си преди началото на сезона, както и за бъдещите си проекти в клуба.

" Първоначално бях изплашен. Страхувах се, че не съм задоволително добър за Интер. Не беше поради цената ми от 31 млн. евро, а по-скоро поради упованията на почитателите и Антонио Конте. Треньорът ме извика преди началото на сезона, казвайки ми да не се тормозя и че щом съм в Интер, значи има причина да е по този начин, която скоро ще схвана каква е. Той ме искаше. След това осъзнах, че имената нямат значение и че всичките ми съотборници са като мен - със мощни и слаби страни.

Bastoni is a real one pic.twitter.com/p7BHavXjQz
— Italian Football TV (@IFTVofficial) March 27, 2020
Националния тим? Би било невероятно и неуместно да не си мислим за европейската купа. Фланелката на " адзурите " е фантазия за всички италианци, както и моя. Моята последваща цел обаче е обвързвана с Интер - клубът е значим за мен и желая да печеля титли тук. Ако се върнем към игра, ще се борим на няколко фронта, с цел да спечелим нещо през сезона. Виждам се в Интер и след 10 години с няколко трофея на витрината и може би капитанската лента. Любимите ми футболни стикери бяха тези на Тиаго Силва и Валтер Самуел. Да бъда комбинация сред двамата няма да е зле ", показа 20-годишният Бастони пред " Гадзета дело спорт ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР