Младият талант на Ботев (Пловдив) - Станислав Шопов се е

...
Младият талант на Ботев (Пловдив) - Станислав Шопов се е
Коментари Харесай

Талант на Ботев блести на пробите в Рома

Младият гений на Ботев (Пловдив) - Станислав Шопов се е представител доста добре по време на пробите в италианския гранд Рома. Антъни Рова, който провежда пробния интервал на халфа, съобщи, че юношата на пловдивчани е основал прелестен имидж на младите български футболисти.

 Рома привика Станислав Шопов
Рома привика футболист на Ботев (Пловдив)

Покана от италианския гранд за надарения играч

" Аз съм благополучен от това, което видях от Станислав на пробите. По време на своя престой тренира с тима на Рома до 17 години под управлението на треньора Франческо Балдини. Станислав работи доста добре на терена- от самото начало се движеше по терена, искаше топката, участваше във всички етапи на играта, в нито един миг не се скри на терена.

Той сподели освен качествата си на терена, погледът върху играта, само че и характера, който показва с отбора. Сигурен съм, че след този престой Станислав към този момент има по-ясна визия какви са условията за футбола в Европа, по какъв начин да усъвършенства още равнището си и по какъв начин да преследва европейските стандарти.

Накрая желая да уточня, че Станислав Шопов сътвори доста добър имидж на българските гении като цяло и сподели, че млади български играчи могат да намерят място във водещите европейски школи и тимове, какъвто без подозрение е Рома ", разяснява Рова.

Станислав Шопов бе на проби в интервала от 4-ти до 9-ти декември.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР