Младият талант на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо разкри, че неговият

...
Младият талант на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо разкри, че неговият
Коментари Харесай

Санчо: Надявам се някой ден да удивлявам хората, както Роналдиньо правеше с мен

Младият гений на Борусия (Дортмунд) Джейдън Санчо разкри, че неговият детски кумир е бил именитият бразилски футболист Роналдиньо, като се надява в бъдеще да впечатлява хората по същия метод.

“Винаги съм желал да бъда професионален футболист, доста хора да ме гледат и да възкликват “уау “, както аз правех, когато гледах Роналдиньо, мислейки си “някой ден желая да съм него”. Надявам се в миналото да доближи равнището на Роналдиньо, играчите да ме гледат и да споделят “уау”. Моят модел за образец беше Роналдиньо. Причината за това е лекотата, с която преодоляваше хората, и нещата, които правеше без никой различен да е кадърен на това по това време. Затова беше той”, показа Санчо пред DAZN и Goal.com.
" I want people to watch me and say 'woah,' like how I used to watch Ronaldinho, I want to be like him one day. "

The future! https://t.co/fbeKoQ4vdp
— SPORTbible (@sportbible) February 13, 2019 Той приказва и за въздействието, което му оказва съотборникът му Марко Ройс. “Много са мощните футболисти, с които съм играл. Рахийм Стърлинг е един от тях. Също и Марко Ройс сигурно. Те двамата имат най-голямо въздействие върху живота ми. При Ройс казусът е, че ми оказа помощ да стана зрял като състезател. Той може да разпознае по кое време играя играта си и по кое време не. Когато си приказвах с него след гола ми против Айнтрахт (Франкфурт), той ми сподели: “Успокой се, бъди себе си. Няма какво да губиш. Засега играеш добре.” Това беше огромен мач и аз бях нервозен. Личеше се, че не бях добре, само че по-късно влязох в мача. Извън терена също се забавляваме дружно. Говорим си доста и разпускаме дружно. Затова нашите взаимоотношения са толкоз положителни на и отвън терена”.
Mbappe
Reus
And returning to England

We spoke to Jadon Sancho ahead of Dortmund's clash with Tottenham tonight #THFCBVB pic.twitter.com/8oyCro2XE1
— Goal (@goal) February 13, 2019 Попитан за най-хубавите играчи, като се изключи Кристиано Роналдо и Лионел Меси, Санчо дава отговор: “Неймар и Килиан Мбапе. Подразбира се, техните цифри са полуда. Особено Мбапе, оправя се доста добре, имайки поради какъв брой е млад. Полага основите за всеки юноша по света и всеки подобен би трябвало да взима образец от него, тъй като той е нещо бясно за възрастта си. Спечелил е премията за най-хубав млад състезател и международната купа, а към момента е млад, тъй че има още толкоз доста, което може да завоюва, в случай че продължава да прави същото”, добави той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР