Младият сръбски треньор Ненад Лалатович беше представен като наставник за

...
Младият сръбски треньор Ненад Лалатович беше представен като наставник за
Коментари Харесай

Разминал се с треньорския пост в ЦСКА-София подписа с Раднички

Младият сръбски треньор Ненад Лалатович беше показан като ментор за новия сезон на Раднички (Ниш), 3-и от последното състезание. Лалатович беше претендент за поста и в ЦСКА-София и даже пристигна за договаряния с управлението на клуба от Българска войска.

След като стана ясно, че ЦСКА-София ще ангажира сънародника му Нестор Ел Маестро от словашкия първенец Спартак (Търнава), Лалатович е подписал контракта с участника в Лига Европа Раднички (Ниш).
През предходната година той води Чукарички (Белград), а дебютът му с Мераклиите от Ниш ще бъде на 12-и юли в първия мач от Лига Европа. Подготовката започва на 10-и юни.

" В Чукарички имах чудесни условия, доста добра заплата, само че нямах поддръжка от трибуните, тъй като публиката на този клуб не е по този начин многочислена. Надявам се, че на стадион Чаир ще имам почитателите зад тила си, каквото е моето предпочитание ", добави младият експерт, който е водил също по този начин Цървена звезда, Войводина, Срем, Борац, Пролетер (Нови Сад), Напредак, Вождовац и младежките национални тимове на Сърбия.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР