Младият син на мъж, починал поради гафове от частна болница,

...
Младият син на мъж, починал поради гафове от частна болница,
Коментари Харесай

Човешкият син, починал поради гафове, получи минути за сбогуване - с вече извикани гробари

Младият наследник на мъж, умрял заради гафове от частна болница, споделя, че личният състав му е дал единствено минути за последно довиждане като те към този момент се бяха обадили на гробарите.

Орсън Морис беше единствено на 12 години, когато бащата Фил, на 48 години, умря през декември 2021 година след интервенция на стомашния ръкав.

Персоналът се обади на брачната половинка на Фил Дана в 2 сутринта да й каже, давайки й едночасов прозорец да го види, преди тялото му да бъде отнесено. Дана разсъни Орсън, с цел да му каже, преди да отидат до болничното заведение „ Свети Антъни “, благосъстоятелност на частния снабдител на здравни услуги Spire.

Орсън, в този момент на 14 години, който имаше позволение от майка си да приказва с Mirror, сподели: „ Аз ще в никакъв случай да не им простя за метода, по който се отнесоха с татко ми в техните грижи и скапаха последното ми довиждане с него.

„ Никога няма да си върна това и това ме боли толкоз доста. Не единствено, че имахме единствено минути с него вместо часове, само че те желаеха да отидем в 2 сутринта и да забележим тялото, другояче...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР