Младият руснак Андрей Рубльов скромно призна, че е имал известна

...
Младият руснак Андрей Рубльов скромно призна, че е имал известна
Коментари Харесай

Андрей Рубльов след победата над Гришо: В тениса никога не знаеш какво ще се случи

Младият руснак Андрей Рубльов непретенциозно призна, че е имал известна доза шанс при успеха си над българския ас Григор Димитров. Ето какво съобщи пред медиите той след най-значимата победа в кариерата си:

 Григор Димитров отпадна рано от US Open
Младият Рубльов - на Гришо призрачен сън нов

Българинът стартира чудесно, само че по-късно се съобщи

" Успях да намеря игровия си темп, което беше едно от главните неща през днешния ден. Аз обичам да играя нападателно и когато ударите ми се получават мога да се съпернича с доста от положителните момчета в Тура.

Просто се пробвах да запазя концентрацията си, да продължа да се боря, без значение дали изоставам с пробив или не. В края имах малко шанс. Направих няколко положителни ретура, изстрелях няколко топки наоколо до линиите и съумях да пробия.

Показах страсти, пробвах се да не спирам да се боря и това проработи. По-рано в дуела, когато имах точки за пробив, не съумях да се възползвам. След това обаче нещата се получиха. В тениса в никакъв случай не можеш да знаеш какво ще се случи.

Доскоро се състезавах при юношите. Начинът, по който се подготвях не беше неприятен, само че с него нямаше по какъв начин да стана професионален тенисист. През последната година обаче всичко се промени. Смених тима си радикално и в този момент това стартира да се отплаща. Направих съществени усъвършенствания. Играта ми се разви доста.

Преди първия си дуел в Ню Йорк вечерях в един японски ресторант. Снощи посетих същия ресторант. Утре няма да играя, тъй че ще имам опцията да сменя заведението ".

 Снимка 310241
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР