Младият репортер Боби Борисов, по-известен като Star Reporters направи голяма

...
Младият репортер Боби Борисов, по-известен като Star Reporters направи голяма
Коментари Харесай

Нападнаха репортер заради МЕГЗ

Младият кореспондент Боби Борисов, по-известен като Star Reporters направи огромна неточност да се опита да подлага на критика риалитито на Мегз, продуцирано от Нова Телевизия. Репортерът записа малко видео в инстаграм, в което споделя, че риалитито му се коства безсмислено. С тази си постъпка той изправи против себе си огромната войска на най-известната риалити звезда у нас.

Навсякъде из нета се появиха негови колажи като маймуна и “Чибурашка ”. А почитателите на най-гледаното шоу сега у нас с право го разкритикуваха като го попитаха - той на какво е научил младите. Нещо повече наподобява армията от почитатели на Мегз е толкоз отдадена към нея, че профилът на репортерът е бил докладван хиляди пъти и беше спрян за към час от обществените мрежи.

Последва и хейт вълна за уменията му като кореспондент . “Ти с изключение на да се подиграваш на хората друго не правиш ”, “лесно е да иронизираш, отиди ти ги научи на нещо ”, “Сега приказваш, а като срещнеш Мегз отново ще си глътнеш граматиката и ще млъкнеш, тъй като е 200 пъти по-умна от теб и няма какво да й кажеш ” - са единствено дребна част от ужасните обиди, които заваляха по адрес на репортера.

Припомняме, че същият кореспондент беше пуснал изявление с Каканашева, в което тя безусловно не му даде думата и го накара да наподобява комичен пред цяла България. После той написа оправдателен коментар в профила си като съпостави МЕГЗ с неразбрания гении на Мариус Куркински. Изглежда в този момент Боби още веднъж търси борба с Мегз. Засега хубавицата, за разлика от почитателите си мълчи. Но до колкото я познаваме няма да остане длъжна за дълго.

Към проблема се причисли и Сузанита. Тя показа видеото с хилещи се емотиконки, с което неофициално поддържа репортера. Припомняме, че единствено до преди месец Сузанита също беше част от плана “Ангелите на МЕГЗ ”, само че МЕГЗ я изключи поради голи фотоси и приложимост на наркотични субстанции. После с Нова Телевизия оповестиха, че не могат да застанат зад сходно държание и че са пробвали да оказват помощ на обърканата, млада изпълнителка, само че тя е отказала каквато и да е помощ.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР