Младият писател и певец Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс,

...
Младият писател и певец Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс,
Коментари Харесай

Нов обрат в живота на Папи Ханс: В живота му ще се появи бебе!

Младият публицист и артист Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, стана известен след своето куриозно парче „ Кекс “, с което съумя да шокира необятната общност и да притегли вниманието й в действителност доста.

Освен това, Папи Ханс е известен и като бивше гадже на една от най-слушаните български поп изпълнителки измежду младежите – Дара. Особено откакто се разделиха, животът на Папи Ханс стана още по-интересен на последвателите му, както и на тези на Дара.

Съвсем скоро, Папи Ханс изгуби своя татко – Владимир Трендафилов, който пък беше прочут в напълно друго амплоа от сина си – книжовен критик, стихотворец, преводач и създател на материали в университетски сборници и периодически издания, Трендафилов-старши надалеч не беше удовлетворен от метода, по който Константин е станал прочут. Именно заради тази причина, Папи Ханс разгласи, че стопира да се занимава с пеене.

Младият реализатор обаче признава, че се пробва да бъде мощен след гибелта на татко си, с цел да бъде опора на майка си.

„ Тя се държи. Учи се да живее без татко ми. Иначе загубата на непосредствен човек не е нещо, което се преодолява, само че и аз виждам да съм непрекъснато зает с работа “, признава той пред Blitz.bg. След нещастието, в този момент в фамилията му чакат с неспокойствие едно щастливо събитие. Сестрата на Константин е в напреднала бременност.

„ Да, сестра ми чака дете и е фокусирана върху това – върху новия живот. След два месеца се чака да стана вуйчо. Има баланс във Вселената – на всяка неприятна вест се пада по една хубава “, разсъждава Трендафилов.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР