Младият певец Валентин Велчев е вдъхновил художник от самоковското село

...
Младият певец Валентин Велчев е вдъхновил художник от самоковското село
Коментари Харесай

Валентин Велчев вдъхнови художник за нов портрет на Ванга

Младият артист Валентин Велчев е въодушевил художник от самоковското село Ковачевци да нарисува нов портрет на Ванга. Любимецът от Пирин Фолк направи впечатляващ концерт в селото, където се събират цели три планини - Рила, Верила и Витоша.

 

Рециталът бе по случай празника на селото и събора, който се организира за първи път след 3-годишна пауза поради пандемията от ковид.

 

" Благодаря за поканата на кмета Йорданка Бекярова. Тя ми показа, че е слушала дебютния ми албум " Аз съм Валентин " и доста е харесала песента " Ванга ", която изпълняваме с Ели Кордева и Светоглас. Разказа ми за локален художник, който от доста време желал да нарисува пророчицата, само че все нещо все го спирало.

 

Та кметицата му пуснала песента и откакто я чул, той получил креативен подтик да стартира картината. Това ужасно доста ме зарадва и с неспокойствие чакам да я видя подготвена. Г-жа Бекярова ме помоли да включа " Ванга " в програмата си и аз на драго сърце я изпях за всички поданици и посетители на Ковачевци ", описа носителят на премиите " Певец на годината 2021 " за дебют и " Албум на годината 2023 ".

 

Всяка една от песните на Валентин Велчев е посрещната и изпратена с овации, на площада хората се виели на няколко реда, а посланията от мелодиите му стоплили сърцата на млади и остарели.

 

Валентин Велчев изненадал ромската част от публиката на концерта си със свое осъществяване на известния шлагер на Рико бенд " Барби ", поради което го възнаградили с великодушни бакшиши.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg