Младият национал Аспарух Аспарухов е във Верона, където прекара последните

...
Младият национал Аспарух Аспарухов е във Верона, където прекара последните
Коментари Харесай

Аспарух Аспарухов: С Бойер, Спирито и Казийски ще постигнем бързо добри резултати

Младият национал Аспарух Аспарухов е във Верона, където прекара последните две седмици под карантина поради условието за идващи от България. Посрещачът бе в изолираност според въведените ограничения поради пандемията от ковид.

От понеделник Аспарухов ще се причисли към отбора на Верона и ще се приготвя със съотборниците си в залата. Ето какво сподели той за клубния уебсайт:
" Много съм благополучен, че съм още веднъж във Верона, макар че не можах да видя никого заради наложителната изолираност. В очакване съм да се върна към тренировки. Поддържам формата си вкъщи, самичък, с някои уреди, с които разполагам. Също употребявам опцията да си умря и да виждам още веднъж някои телевизионни сериали ", стартира описа си 20-годишният волейболист.


" Времето с националния тим? Много е стимулиращо да можеш да работиш с първенци и макар че съм доста млад, се почувствах неразделна част от състава. Лагерът бе към месец и половина и доста ще ми помогне тук във Верона. Целите за новия сезон? С приноса на Матей и удължаванията на договорите на значими играчи като Бойер, Спирито и Казийски ще реализираме бързо положителни резултати ", добави българинът.

" Първият ни мач е с Лубе? С Тренто също няма да е елементарно, равнището не се трансформира. Ше бъде сложен старт, ще би трябвало да сме подготвени, само че провокациите не ни плашат ", приключи Аспарухов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР