Младият нападател на набра популярност, след като стана причина за

...
Младият нападател на набра популярност, след като стана причина за
Коментари Харесай

Удареният от Меси: Чиста агресия от негова страна, но го разбирам

Младият нападател на набра известност, откакто стана причина за изгонването на в миналия край за Суперкупата на Испания. В последната минута на продълженията аржентинецът удари съперниковия състезател и получи пряк червен картон. Каталунците настояват, че няма никаква експанзия и действието на Лео е ненапълно плод на случайност - т.е. той е желал да отмести Вийялибре.

Messi sees red after taking a swing at Athletic Bilbao's for Villalibre.
— Bhad Pitt (@Bhadpitt)
“За мен всичко е ясно: аз сложих тялото си пред Меси, с цел да не може той да продължи напред. Съответно той се ядоса и с ръка ме удари през лицето. Това си е чиста експанзия!”, отговори 23-годишният футболист на Атлетик пред Movistar.

“Но в последна сметка стореното беше нещо обикновено - добави Вийялибре. - Все отново течеше последната минута. Когато даден състезател губи и нищо не се случва, той се усеща беззащитен и се ядосва. Нищо не е станало, дано да не задълбаваме нещата. Всички тимове вършат нарушавания, като значимото е в никакъв случай да не се предаваш.”

Брадатият нападател имаше друга основна изява в срещата, откакто тъкмо той се разписа за 2:2 в края на постоянните 90 минути, пращайки конфликта в продължения. “Има моменти, когато си наясно, че си задължен да вкараш всяко състояние, което ти се отвори. В тази обстановка аз подложих крайник и имах шанс, че топката влетя в мрежата”, сподели още Вийялибре.

Юношата на баските имаше и трета изява за вечерта, откакто засвири с тромпет при празнуването на терена след последния съдийски сигнал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР