Младият мъж, който уби родителите си в Благоевград, а след

...
Младият мъж, който уби родителите си в Благоевград, а след
Коментари Харесай

Лъсна нова версия защо Илия убил с тесла родителите си в Благоевград

Младият мъж, който умъртви родителите си в Благоевград, а по-късно се опита да замаскира действието си, като опожари жилището им, е използвал един от новите типове синтетика „ Канибал “. Това разкриха криминалисти, представени от „ Телеграф ".

След като ги убива, 23-годишният Илия Априлов краде бус, бяга с него и катастрофира.



„ Възможно е под влияние на стимулантите да се е отключило заболяване, което е провокирало експанзията му “, разяснява психологът Иво Ташев.

Според него това, че младежът се е опитал да прикрие стореното с пожар и по-късно е откраднал бус, значи, че той е осъзнавал какво прави.

„ Възможно е използването на веществата да са пристигнали около спортните занимания на студента, който се е стремял да наподобява добре като доста други хора – изясни още психологът Ташев,

Според негови сътрудници повода за експанзията му е, че родителите му в един миг са разбрали или са почнали да го подозират, че се друса, и са спрели джобните. Отказът да му дават пари е отключил експанзията у младежа, който другояче е бил образцов студент.

Две досъдебни производства са формирани против арестувания за убийството на родителите си 23-годишен юноша Илия Априлов от Благоевград, заяви представителят на Окръжна прокуратура – Благоевград Георги Мадолев.



Едното е във връзка със гибелта на неговите родители, а второто е за незаконно лишаване на моторно транспортно средство, като обвиненият е направил, откакто е умъртвил родителите си. Първият сигнал е постъпил малко преди 2 часа в нощта против понеделник до пожарната в Благоевград за пожар в апартамент „ Ален мак “. При първичния оглед са открити окървавените тела на притежателите на жилището – 60-годишен мъж и неговата брачна половинка 49-годишна жена.

Вчера съдът в Благоевград дефинира непрекъсната мярка „ задържане под стража “ за обвинения Илия Априлов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР